Klik deze pagina niet weg!

  bedankt voor je aanvraag van mijn gratis top 10 valkuilen, je ontvangt deze binnen enkele minuten in je mail  (). Ik heb echter nog iets als 'welkomstcadeautje'.  Je hebt mijn top 10 valkuilen waarschijnlijk gedownload omdat je wilt slagen voor de politietest. Nu kan de top 10 valkuilen je zeker helpen, maar hoe zou je het vinden als je nu direct toegang zou krijgen tot een politietest coaching programma, coaching via email, IQ test en een politietest mindset training.


Omdat jij zojuist het e-book hebt gedownload geef ik je bij deze een eenmalig buitenkansje om deze volledige training voor een fractie van de prijs te ontvangen. Zodra je deze pagina wegklikt verdwijnt het aanbod. Lees hieronder meer ๐Ÿ˜‰

Video Aspect Ratio: 4:1

De Politietest coaching programma met een slagingspercentage van 93%

In dit exclusieve programma krijg jij de zekerheid dat jij op de snelste manier jouw vaardigheden naar een ongekend hoog niveau gaat tillen!

5

Jaar ervaring

1.000+

Tevreden klanten

5.000+

PDF-Downloads

Krijg zekerheid

Krijg zekerheid dat jij op de snelste manier jouw skills naar een ongekend hoog niveau gaat tillen!

Persoonlijke groei ervaren

Doordat je bewust wordt waar je mee bezig bent ga je sneller leren en groeien.

Politie coaching programma bevat alle stappen voor jou!

Door de politie coaching programma bereid je optimaal voor en scoor gegarandeerd hoger!  

De politietest is een ZEER zware sollicitatieprocedure bij de politie

Als je de politietest niet haalt mag je helaas niet doorgaan voor de functie. Wist je dat 70% procent van de kandidaten de testdagen niet haalt?


Stel je eens voor…


 • dat je bij de 30% hoort die het wel haalt?

 • hoe jij fluitend door de testonderdelen heen komt.
 • dat jij na de testendagen  het goede nieuws naar huis doorbelt


Wil jij dat ook?

Lees dan verder om te zien hoe jij dit gemakkelijk kunt bereiken!

herken jij  jezelf in een van de volgende zaken?


 • Je hebt geen of weinig voorbereidingsmaterialen gekregen.
 • Je bent maar gaan Googelen om je op je eigen manier voor te bereiden.
 • Je weet niet wat je te wachten staat.
 • Je wilt je goed voorbereiden maar je weet niet hoe je dit moet doen.
 • Je bent nog niet begonnen met oefenen omdat je geen of onvoldoende oefenmateriaal hebt.

De afgelopen jaren is de website politietkeuring.nl uitgegroeid tot de autoriteit op het gebied van de Politietest. Wij hebben een voorbereiding pakket ontwikkeld waarmee de overgrote meerderheid van onze cliënten slaagt 

โ€œKeer op Keer worden de Andere Sollicitanten Verslagen!โ€ 

“De politietest coaching training is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op de politietestdagen. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door de testen heen te komen. Super bedankt!”

- Joost Groeneveld

“Beste Ronny, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.

Stefan Janssen

Onze Politietest Coaching Programma voor jou!

 • In dit programma krijg jij de zekerheid dat je een hogere kans hebt om te gaan slagen voor de Politietest.
 •  Met onze Politietest Coaching Programma ervaar je geen onzekerheid meer tijdens het afleggen van de testonderdelen. Dat komt omdat je waardevolle informatie, oefeningen en tips krijgt die voor iedereen te begrijpen zijn.
 • Verder ga je een persoonlijke groei ervaren. Doordat je je bewust wordt waar je mee bezig bent ga je sneller leren en groeien. Na het volgen van dit programma is het onmogelijk om nog te falen.
 • Jij bent degene die de Politietest wilt afleggen en die de volgende stap gaat maken? Dan hoef je alleen maar de stappen te zetten die jou daar gaan brengen. Deze Politietest Coaching Programma bevat al die stappen! Jij hoort straks bij die 30% die het wel gehaald heeft!
 • We hebben de afgelopen jaren honderden mensen geholpen met het bereiken van hun doel. Dit doen we met oefeningen, informatie, video’s, uitleg en tips.

Bekijk onze trainingen!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

Politietest Coaching Programma Deel-A

Politietest Coaching Progamma Deel-A

Je krijgt toegang tot onze professionele Politietest Coaching Progamma die jouw slagingspercentage omhoog haalt. De Politietest Coaching Programma deel A van de Politietest bevat de onderdelen: Politietest Deel-A Taaltest, Capaciteitentest, Fysieke vaardigheidstoets met daarbij nog subonderwerpen. Waar alles uitgebreid staat uitgelegd + antwoorden en tips

Politietest Coaching Programma Deel-B 

Politietest Coaching Progamma Deel-B

Je krijgt toegang tot onze professionele Politietest Coaching Progamma Deel-B die jouw slagingspercentage omhoog haalt. De Politietest Coaching Programma deel B van de Politietest bevat de onderdelen: Politietest Deel-B, Psychologische test, Eindgesprek, Medische Keuring met daarbij nog subonderwerpen. Waar alles uitgebreid staat uitgelegd + antwoorden en tips

Slagen van de Politietest!

Direct aan de slag!

Na je bestelling krijg je direct toegang tot de Politietest Coaching Programma. Hier vind je uitleg, oefeningen en tips. Je kunt de Politietest  met al je toestellen benaderen, of het nu een laptop, pc, tablet, mobiel of smartphone is.

Kortom je kunt binnen nu en enkele minuten al beginnen met leren, ongeacht op welk toestel je zit!

Mindset Training 

Bonus 1: Mindset Training

In dit GRATIS Mindset Training leggen wij je uit hoe je jouw doelen en wensen op een krachtige manier kunt formuleren. En we gaan jou leren hoe jij ervoor zorgt dat je jezelf aan jouw doel verankert. Op deze manier laat jij je door niets meer tegenhouden en ga je met 200% inzet, zonder moeite, aan de slag met de voorbereiding voor de Politietest.

Levenslange Lidmaatschap + Coaching via mail 

Bonus 2: Levenslange lidmaatschap + Coaching via email

De Politiekeuring.nl heeft een ‘eens-een-klant-altijd-een-klant’-principe. Bij aankoop van de Politietest Coaching Programma betaal je nooit meer voor het programma en ben je voor heel je leven verzekert van onze updates. Wat we ook aanbieden is coaching via email. Daar heb je ook onbeperkt toegang tot. Hier kun jij je persoonlijke situatie aan ons voorleggen en zullen we gratis adviseren.

Cognitieve Capaciteiten Test 

Bonus 3: Cognitieve Capaciteitentest

Bij de Politietest Coaching Programma bieden wij ook een gratis Cognitieve Capaciteitentest aan als bonus! Met het maken van de test leer jij jou valkuilen!

Sporttest politie

Bonus 4: Sporttest Politie

Wanneer je wilt beginnen aan de politieopleiding dan moet je een strenge selectieprocedure doorlopen. Heel raar is dit niet. Het is belangrijk werk en er komen veel verantwoordelijkheden bij kijken. In dit programma leggen we precies uit hoe je je het best kan voorbereiden

Je 'investering'

De vraag die we van veel mensen krijgen is de volgende: hoeveel gaat me dit nu kosten? Maar volgens mij is de vraag: wat zou het jou waard zijn? Hoe zou het voor jou zijn om niet meer informatie op te hoeven zoeken? Maar dat je voor alle onderdelen nu een kant-en-klare oplossing hebt?

"Briljant Ronny! Ik heb de testdagen positief afgesloten en heb nu alleen nog het laatste gesprek. Waar ik heel goed voor ben voorbereid. Ik heb veel aan jouw trainingen gehad en kan zeker andere sollicitanten aanbevelen om jouw training te volgen en goed voorbereid naar de testdagen te gaan. Ik heb namelijk veel sollicitanten zien afvallen die het in zich hebben maar de voorbereiding misten. Ik had het zonder jouw voorbereiding vast niet gered. Dus nogmaals bedankt.” Met vriendelijke groet,

Gabriella van Dijk

Politietest Coaching Training

Politietest Coaching A

€ 47,-
+ Politietest Coaching Deel A

+ Politietest Coaching Deel B

+ Alle Bonussen

+ Community

+ Live Support

+ Coaching via mail

+ Mindset Training

+Sporttest Politie

Politietest Coaching B

Meest verkocht

€ 57,-
+ Politietest Coaching Deel A

+ Politietest Coaching Deel B

+ Alle Bonussen

+ Community

+ Live Support

+ Coaching via mail

+ Mindset Training

+ Sporttest Politie

+ Cognitieve Capaciteitentest

Twijfel je nog?

Geen risico met onze 30 dagen ‘niet goed geld terug’-garantie!

Met ons 30 dagen 100% niet goed geld terug garantie

 • Mocht je binnen 30 dagen om welke reden ook besluiten dat dit product niet voor jou geschikt is dan krijg je 100% van je geld terug
 • Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen. Je krijgt als het ware 30 dagen de tijd om de trainingen gratis te bekijken en gebruiken
                   

Meest gestelde vragen

Zitten er bij de testen ook antwoorden met uitleg?

We hebben bij alle vragen een duidelijke uitleg gemaakt. Op deze manier krijgt elke vraag een duidelijke uitleg.

Is dit ook geschikt voor mijn niveau?

Voor de politietest wordt er niet gewerkt met niveaus. De nationale politietest is ook maar een niveau. Alle studenten doen dezelfde toets die voor iedereen een andere uitslag heeft.

Hoelang kan ik dit pakket gebruiken?

De Politietest Coaching Training is levenslang geldig, inclusief alle updates.

Krijg ik iets opgestuurd?

Je krijgt van ons geen post. Je kunt de gehele training online volgen op het apparaat van je keuze.

Kan ik makkelijk terugvinden wat ik nodig heb?

Ja! Hoewel het om een totaalpakket gaat is het zo gestructureerd dat alles eenvoudig te vinden is.

Zitten er ook tips en trucs bij voor de toets?

Ja zeker! We geven waardevolle informatie met uitleg en tips!

                 

P.P.P.S. Wat ga je doen? Je hebt 3 opties:

 1. Deze pagina verlaten zonder enige actie om later terug te komen en te zien dat de prijs naar € 129,- is verhoogd
 2. Op zoek gaan naar andere trainingen en testen die veelal onduidelijk, incompleet en duurder zijn.
 • Je besluit mijn pakket 30 dagen lang uit te proberen voor € 47,- om daarna nooit meer een cent te betalen voor Politietest Coaching Trainingen!


LET OP: 

Dit aanbod is nu geldig en vervalt op zeer korte termijn!