Download het gratis E-book over de top 10 valkuilen van de Politietest!

  • Ontdek de belangrijkste do's en dont's.
  • Vergroot je kans van slagen door de nieuwe inzichten.
  • Ga met zelfvertrouwen je politietest tegemoet.
  • Leer de belangrijkste valkuilen!
  • Strategieën om jezelf op je allerbest te presenteren.
  • Leer hoe politietests werken.
  • Uitleg bij elk valkuil. Leer de methodiek kennen.
  • Hoe krijg je een voorsprong op jouw medekandidaten.
50%
Je bent er bijna....
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Je gegevens zijn veilig
Gratis Downloaden

- Gabriëlla van Dijk

Een super e-book!


"Briljant Ronny! Ik heb de testdagen positief afgesloten en heb nu alleen nog het laatste gesprek. Waar ik heel goed voor ben voorbereid. Ik heb veel aan jouw trainingen gehad en kan zeker andere sollicitanten aanbevelen om jouw training te volgen en goed voorbereid naar de testdagen te gaan. Ik heb namelijk veel sollicitanten zien afvallen die het in zich hebben maar de voorbereiding misten. Ik had het zonder jouw voorbereiding vast niet gered. Dus nogmaals bedankt.” Met vriendelijke groet,

voorbereiden

Voorbereiden op de Politietest.

Binnenkort politietest? Alles over toelatingseisen, testdagen, valkuilen en tips m.b.t. de politie test. Slaag voor de meerdaagse politiekeuring.

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

- Mark verbeek
“Beste Ronny, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.''
reactie op ons e-book van de politietest

Stefan Janssen

“De politietest coaching training is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op de politietestdagen. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door de testen heen te komen. Super bedankt!”

- Joost Groeneveld

Download het gratis E-book!

Als je interesse hebt om aan een politie test mee te doen, zorg dan wel dat je voorbereid bent. Download de GRATIS E-book, zodat je bent voorbereid! 

50%
Je bent er bijna....
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Je gegevens zijn veilig
Gratis Download