Politietest coaching programma | Bereid je Ultiem voor!
27 juli 2021 

Politietest coaching programma | Bereid je Ultiem voor!

Zou je graag aan de slag willen bij de politie? Dan is het verstandig om je goed voor te bereiden. Als je bij de politie gaat solliciteren, zul je namelijk een politietest moeten doen. Om deze te halen, kun je van tevoren oefenen. Dit kan met het politietest coaching programma. Dit programma bestaat uit verschillende onderdelen die je kunnen helpen te slagen voor de politietest. In deze tekst kun je lezen wat de voordelen van dit programma precies zijn. Ook wordt er verteld wat de onderdelen van de politietest zijn. Op deze onderdelen kun je je dus voorbereiden met het politietest coaching programma.  Inhoudsopgave:


politietest-coaching-programma


Voordelen van het gebruik maken van het politietest coaching programma


Als je gebruik maakt van het politietest coaching programma, is de kans dat je slaagt groter. Dit komt door het feit dat de onderdelen van de politietest ook de onderdelen zijn waar het programma uit bestaat. Je verdiept je dus echt in deze onderdelen en kunt precies zien waar eventueel nog dingen misgaan. Hier kun je dan meer aandacht aan besteden. Op deze manier kun je je goed voorbereiden op onderdelen waarvoor dat nodig is. Zo kun je ook zekerder zijn tijdens de politietest zelf. Daarnaast oefen je je vaardigheden extra met dit programma. Hiermee ontwikkel je jezelf dus ook.


Verschillende delen


Het politietest coaching programma bestaat uit twee delen, deel A en deel B. Deze bevatten verschillende onderdelen van de echte politietest. Elk deel staat voor een aparte selectiedag bij de echte politietest. Deel A bestaat onder andere uit trainingen voor de taaltoets en de cognitieve capaciteitentest. Deel B heeft trainingen voor onder andere de psychologische test. Tijdens de trainingen kun je bekijken wat je zoal kunt verwachten tijdens de politietest. Ook kun je zelf oefeningen doen en krijg je daar de antwoorden van. De trainingen kun je digitaal maken.


Onderdelen van de politietest waar je op voorbereid wordt


Nu kun je wat meer lezen over een aantal onderdelen van de politietest waar het politietest coaching programma je op voor kan bereiden. Wat je hier leest is globale informatie over de onderdelen van de politietest. Als je besluit het politietest coaching programma te bestellen, kun je meer lezen over wat je precies kunt verwachten. Ook kun je dan zelf opdrachten maken.De taaltoets


Een onderdeel van de politietest waar het programma je op voor kan bereiden, is de taaltoets. Dit onderdeel bestaat uit verschillende aspecten van taal. Dit zijn spelling, lezen en schrijven. Eerst maak je de zogenoemde ‘voortoets’, waarbij je woorden op de goede manier moet aanvullen. Daarna word je op leesvaardigheid getest. Bij dit onderdeel moet je teksten lezen en wordt je vaardigheid getest door middel van meerkeuzevragen. Tenslotte wordt je schrijfvaardigheid getest. Bij dit onderdeel moet je een aantal opdrachten maken en word er naar meerdere aspecten van taal gekeken. Spelling en grammatica zijn natuurlijk van belang, maar ook de vorm van de tekst is belangrijk.


De cognitieve capaciteitentest


Een ander onderdeel van de politietest waarop je je kunt voorbereiden met het politietest coaching programma, is de cognitieve capaciteitentest. Dit onderdeel meet je IQ met behulp van drie verschillende onderdelen. Het gaat hier om cijferreeksen, letterreeksen en -patronen en woordrelaties. Bij de cijferreeksen is het zaak om een reeks met cijfers aan te vullen met het passende cijfer. Bij de letterreeksen moet je hetzelfde doen, maar dan met letters. Bij letterpatronen moet je een anagram maken van de letters die je hebt. Bij woordrelaties gaat het om verschillende soorten vragen. Zo kan het zijn dat je het tegenovergestelde van een woord moet geven of het ontbrekende woord in moet vullen.  

In dit filmpje word het onderwerp cijferreeksen uitgelegd: 


De fysieke vaardigheidstoets


In het onderdeel ‘de fysieke vaardigheidstoets’ gaat het, zoals de naam al zegt, om je fysieke vaardigheden. Je conditie is hierbij zeker van belang, maar er is meer belangrijk. Je wordt namelijk ook getest op andere vaardigheden, zoals snelheid en kracht. Dit wordt getest tijdens een parcours dat je af moet leggen. Als je het politietest coaching programma besteld, word je hierop voorbereid. Je kunt bekijken wat er tijdens de politietest precies van je verwacht wordt en hiervoor trainen. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld de Politie Conditie App downloaden, die je er goed op voorbereidt. In het programma kun je ook daarover meer bekijken.


De psychologische test


Fysiek in orde zijn is natuurlijk belangrijk, maar goed kunnen samenwerken en tegen stress kunnen ook. Dit zijn enkele onderdelen waar naar wordt gekeken bij de psychologische test. Ook op dit onderdeel kun je je voorbereiden met het politietest coaching programma. Tijdens de psychologische test moet je een aantal verschillende dingen doen. Ten eerste moet je een persoonlijkheidsvragenlijst invullen. Op deze manier wordt er een duidelijker beeld van je gegeven. Daarna volgt een gesprek met een psycholoog. Deze praat met je over persoonlijke ervaringen en beoordeelt of je de juiste eigenschappen bezit voor de politie. Het laatste onderdeel is een rollenspel. Je wordt in een situatie geplaatst en moet proberen zo goed mogelijk te handelen. Het politietest coaching programma vertelt meer over de onderdelen van de psychologische test.


Andere onderdelen


De genoemde onderdelen zijn allemaal onderdelen waar je je goed op voor kunt bereiden. Bij een aantal onderdelen is het vooral belangrijk om je in te lezen. Bij andere kun je daadwerkelijk oefeningen doen om beter te worden. Dit kan met het politietest coaching programma. Er zijn nog een paar andere onderwerpen van de politietest die voorbijkomen in het politietest coaching programma. Dit zijn de medische keuring, het eindgesprek en enkele subonderwerpen waarover je in het programma meer kunt bekijken. Hoewel je voor de medische keuring en het eindgesprek misschien wat minder training nodig hebt, is het wel goed een beeld te vormen door erover te lezen.

In dit filmpje word er wat meer uitgelegd over het medisch onderzoek. (Minuut 0,25 tot 1,35)


 

Nog meer training als bonus


 Naast de vaste onderdelen van de politietest, kun je als bonus een mindset training krijgen. Het is namelijk ook belangrijk om je bewust te zijn van wat je wilt en daar vol voor gaan. Zo kun je meer vertrouwen in je doel krijgen en extra gemotiveerd deelnemen aan de politietest. Dit vertrouwen kan je zeker helpen bij de onderdelen van de politietest. Deze training doen kan dus zeker geen kwaad.


 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de Politietest Coaching. Met de Politietest Coaching kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van de politietest onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een politietest en je zult hoger scoren voor alle politietest  onderdelen . Klik hier om verder te gaan

€ 47,-


Politietest Coaching A

+ Politietest Coaching Deel A

+ Politietest Coaching Deel B

+ Alle Bonussen

+ Community

+ Live Support

+ Coaching via mail

+ Mindset Training

+Sporttest Politie

€ 57,-


Politietest Coaching B

+ Politietest Coaching Deel A

+ Politietest Coaching Deel B

+ Alle Bonussen

+ Community

+ Live Support

+ Coaching via mail

+ Mindset Training

+ Sporttest Politie

+ Cognitieve Capaciteitentest