Politie keuring

Als je van plan bent om bij de politie te solliciteren, dan is het belangrijk om te weten dat er een politiekeuring zal plaatsvinden. Dit is een belangrijk onderdeel van het selectieproces en kan bepalend zijn voor het al dan niet slagen van je sollicitatie. In dit artikel geven we je graag enkele tips en uitleg over de politiekeuring.

politietest-coaching-programmaUitleg politie keuring

Allereerst is het belangrijk om te weten dat de politiekeuring bedoeld is om te bepalen of je geschikt bent om te werken bij de politie. Dit betekent dat er gekeken wordt naar je lichamelijke en geestelijke gezondheid, maar ook naar je gedrag en levensstijl. Het doel van de keuring is om te zorgen voor een veilige werkomgeving voor zowel jou als je collega's en de burgers die je dient.

Als je een politiekeuring moet ondergaan, dan krijg je meestal een uitnodiging van de politie. Het is belangrijk om deze uitnodiging goed te lezen en te begrijpen wat er van je verwacht wordt. In de meeste gevallen zul je enkele vragen moeten beantwoorden en enkele tests moeten ondergaan. Dit kan onder andere een medische keuring, een psychologische test en een veiligheidsonderzoek omvatten.

Tips politie keuring

  • Gezond leven en goede conditie zijn belangrijk voor politiekeuring: Zorg voor voldoende beweging, gezonde voeding en vermijd roken en drinken
  • Bereid je voor op wat er tijdens de keuring van je wordt verwacht: Zorg dat je uitgerust bent en begrijp de vragen en tests goed voordat je antwoord geeft
  • Wees eerlijk tijdens de keuring, de politie zal je achtergrond en levensstijl onderzoeken: Het achterhouden van informatie of liegen kan negatieve gevolgen hebben voor je carrière bij de politie
  • De politiekeuring is een belangrijk onderdeel van het selectieproces bij de politie: Het is daarom belangrijk om je goed voor te bereiden en eerlijk te zijn tijdens de keuring. Door gezond te leven en je goed voor te bereiden kun je ervoor zorgen dat je zo goed mogelijk door de keuring komt.

Nog meer oefenen
Wil je nog meer oefenen? Doe dan de Politietest Coaching. Met de Politietest Coaching kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

€ 47,-


Politietest Coaching A

+ Politietest Coaching Deel A

+ Politietest Coaching Deel B

+ Alle Bonussen

+ Community

+ Live Support

+ Coaching via mail

+ Mindset Training

+Sporttest Politie

€ 57,-


Politietest Coaching B

+ Politietest Coaching Deel A

+ Politietest Coaching Deel B

+ Alle Bonussen

+ Community

+ Live Support

+ Coaching via mail

+ Mindset Training

+ Sporttest Politie

+ Cognitieve Capaciteitentest